Wie schrijft hier?

Mijn vader zei altijd tegen me: "Het is alsof ik geboren word". Ik had altijd het gevoel dat mijn vader op me wachtte om naar de universiteit te gaan. Ik ging naar de universiteit, daarna ging ik aan de slag als onderzoeker bij een van de grootste Nederlandse uitgeverijen. Op een gegeven moment heb ik besloten om te verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk, waar ik nu mijn eigen bedrijf ben begonnen. Na ongeveer twee jaar woonde ik in België. Ik verhuisde terug naar Nederland vorig jaar, en ik vond dat, voor mij, wonen in een kleine stad was perfect. Ik heb niet veel vrijheid als student. Ik heb veel vrienden, maar ik heb geen tijd om te socialiseren, ik ken alleen een kleine groep mensen. Ik vind het daar geweldig. Ik hou ervan dat ik in mijn eigen tijd kan werken, en ik hoef me nergens zorgen over te maken, want ik ben de enige persoon die fulltime werkt. Ik hou van het feit dat mijn vrienden zijn meestal studenten.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is office pc's. Het is ook de reden waarom ik deze blog gemaakt. Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe manieren om pc's te maken en te gebruiken.

Ik ga dit artikel schrijven met mijn ervaringen en hoe mijn ervaringen veranderde mijn kijk op het hele kantoor pcs wereld. Om te beginnen, mijn ervaring van het werken in een echte office pc. Het eerste wat me opviel is dat de desktop zelf is een office pc, maar het scherm zelf niet. Dus, ik heb geprobeerd om zo dicht mogelijk bij de echte desktop mogelijk te krijgen. Ik heb geprobeerd de volgende benaderingen: Met behulp van het venster menu: De manier waarop ik wilde was om een menu dat me in staat stelde om te veranderen welke toepassingen ik wil en hoeveel items te laten zien in mijn display. Ik probeerde deze methode eerst in GParted 2, maar het had een aantal problemen: 1. U niet het aantal toepassingen of items in een enkele stap te veranderen. Om dit te doen, moet je terug naar het bovenste menu en open het "add" venster dat een apart venster opent met verschillende soorten vensters zoals een browser, rekenmachine, muziekspeler etc.

Mijn motto is "Werk met wat je hebt" en ik zou je graag helpen. Je mijn portfolio vinden op mijn Facebook pagina. U mijn artikelen volgen op Medium, Twitter of hier.

Ik praat graag over een aantal coole dingen die ik onlangs heb gezien op het werk. En wat is er leuker dan je favoriete producten in actie te zien? Bekijk ze! Hier zijn de nieuwste: • Microsoft Office 365 ProPlus is hier en het is gewoon geweldig. Niet alleen is het een geweldig product dat goed is gedocumenteerd, maar het is goed geprijsd en nu beschikbaar voor download. Microsoft biedt de dienst voor een zeer redelijke prijs. U uw gratis proefversie krijgen in de Microsoft Store. • U de gratis versie van de ProPlus office-suite van Microsoft nog steeds bekijken door u aan te melden en naar de Office 365-app te gaan.