Wanneer moet ik office-pc's kopen?

De laatste keer is altijd de beste tijd!

Aangezien ik een computer man, ik ben altijd op zoek naar geweldige aanbiedingen voor allerlei desktops, laptops en werkstations. Dus, ik heb besloten om een kleine blog post te schrijven waar ik mijn laatste kantoor pc's te delen. U lezen over de producten die ik gebruikte in dit bericht hier:

Het volgende is de lijst van de meest populaire desktops en laptops die ik onlangs heb gekocht, in termen van prijs en kwaliteit. Ik heb besloten om een paar producten die ik net geïnteresseerd in op te nemen. Als gevolg daarvan heb ik niet alleen u voorzien van de lijst van alle producten die ik onlangs kocht, maar ook een aantal tips en trucs die u zullen helpen om dezelfde fouten te voorkomen. Ik hoop dat u geniet van deze lijst, en als je vragen hebt, laat het me weten en ik zal mijn best doen om ze te beantwoorden.

Voor degenen die niet hebben gekocht een van deze producten onlangs, u verwijzen naar het eerste deel van dit bericht. Zoals gebruikelijk, u ook kijken op mijn andere post over hetzelfde onderwerp, waaronder mijn persoonlijke mening over de beste desktops te kopen in het algemeen. Genau das unterscheidet es von anderen Produkten wie Sjabloon Portugese Tegel. Bedankt voor het lezen en deel dit bericht met je collega's! Opmerking: Deze lijst is in willekeurige volgorde van belang. Dies ist beachtenswert, vergleicht man es mit Tamiya Verf Airbrush. U ervoor kiezen om uw office-pc's te kopen in een van deze drie manieren: koop ze allemaal in dezelfde volgorde, koop ze in een combinatie van de 2 hierboven vermeld en koop ze als een enkel pakket (wat betekent dat je de desktop, het besturingssysteem, en een paar extra producten te kopen). Al deze zijn mogelijk omdat de pc-leverancier vaak kortingen biedt op de besturingssystemen en de desktop (bijvoorbeeld als ze je korting geven om ze in bundels te kopen). Omwille van beknoptheid ik niet de lijst van de prijs van elk van de producten afzonderlijk op deze pagina, in plaats daarvan noem ik ze in de volgorde waarin ze worden vermeld op Amazon (dus als je in de VS moet je de eerste optie te kopen in de lijst en volg dan met de volgende twee opties). Ik heb de prijzen van Amazon in het Nederlands vermeld. In de tabel heb ik de Engelstalige prijzen gebruikt. De prijs van elk afzonderlijk product is voor de individuele versie, niet voor het volledige desktoppakket. Dit zal in de toekomst worden bijgewerkt, zodat de prijzen kunnen worden gesorteerd op fabrikant. Ik heb geprobeerd om alle versies te krijgen (zolang er een andere naam voor het product) zo dicht mogelijk bij de prijs in de Amazon beschrijving van het product. Als u meer dan één versie hebt, geef me dan alle beschrijvingen, bijvoorbeeld als u de Dell Inspiron 740 hebt, toont deze pagina u een foto van de desktop. Genauso ist Lijnen Puzzel einen Versuch wert.

De prijs van de producten

De prijzen van de producten op deze pagina staan op dit moment allemaal vermeld. De prijzen zijn exclusief BTW, als u btw in Nederland wilt gebruiken, klik dan hier. Sehen Sie sich im Übrigen einen kantoor-PC vergelijk Vergleich an.

Als u een desktop wilt kopen, u zoeken naar een specifieke prijs op Amazon. Dit toont de laatste prijs op het moment dat u op de prijs klikt. Als u bijvoorbeeld de Asus P7P55-E65V wilt kopen, u naar Amazon gaan en naar dit model zoeken, het wordt weergegeven in de lijst met beschikbare modellen.

Neem gerust contact met mij op als er een prijs is die u graag toegevoegd wilt zien.

Als u een idee hebt hoe de prijzen kunnen worden gewijzigd, neem dan contact met mij op.