Waar kan ik office-pc's krijgen?

Office PC kopen – Office-pc's van mij – De beste deal voor office-pc's

Als ik denk over het kopen van een office pc, denk ik na over wat voor soort pc goed zal zijn voor mij. In mijn geval heb ik iets krachtigs nodig om veel kantoorwerk tegelijk te doen.

Dus, na een lange tijd van een grote fan van Windows XP en OS X, kocht ik een OS X laptop. En ik was verrast om een groot aantal kantoor-pc's online beschikbaar te vinden.

Ik wil een Macbook. En er is geen manier waarop ik kan rechtvaardigen het kopen van een laptop die zo veel langzamer is. Dus besloot ik om het te controleren. Ik wilde ook een mooi uitziende desktop. Ik ben een gamer, dus ik wil een gaming pc met genoeg pk's en ruimte voor al mijn gaming behoeften. Ik heb ook een paar vrienden in de IT-wereld. We hebben het vaak over het bouwen van onze eigen pc. Genau das unterscheidet diesen Artikel von weiteren Produkten wie Paard Scheren. Maar het is altijd moeilijk om een geschikte pc die niet te veel compromissen te vinden. En de beste onderdelen passen niet bij iedereen. Dus besloot ik om een aantal van mijn vrienden hier te vragen. Dabei ist es gewiss hilfreicher als Puzzel Kerst. Het bleek dat ik de beste oplossing heb gevonden: de ASUS A4LS-E. Ik moet toegeven: het is best geweldig. Genauso mag Klok En Klepel einen Anlauf sein. Maar is het het extra geld waard? En wat dacht je van al die extra dingen die erbij hoort?

Laten we beginnen met de basisdingen. Het is een volledige pc, met een 4 core Intel i7 processor (die niet is overgeklokt, dus niet voor mensen met CPU's met overklokken vermogen), een full HD-scherm, een 512MB RAM, dubbele 2GB SSD's, een GeForce GT 540M videokaart (voor gaming), een volledige 32GB eMMC geheugen en een GeForce GTX 660M videokaart (voor graphics) (voor de graphics). Dit maakt het over de prijs van een high-end videokaart.

Dit omvat geen volledig toetsenbord (of muis), een volledig toetsenbord met een trackpad en alle andere extra's (bijvoorbeeld het touchpad, de luidsprekers en dat alles), een full-sized monitor, of de andere extra dingen die nodig zijn om een pc draaien.

Het heeft ook een USB 3.0-poort voor snelle gegevensoverdracht. Het moederbord is een Intel 6e Generatie Core i7-4790K met 8 GB DDR4-2133 RAM, een 500GB 2,5" HDD, een 128GB SSD, een Blu-Ray-speler en twee USB 3. Dies ist durchaus bemerkenswert, vergleicht man es mit kantoor-PC. 0-poorten.