Terwijl ik test

Je moet altijd een weloverwogen keuze maken. Dus waarom neem je geen contact met ons op? Als u meer wilt weten over ons en onze producten, onze prijzen en hoe wij werken, neem dan gerust contact met ons op of lees ons privacybeleid.

De CEO van het bedrijf, Peter Hendriks (rechts), runt het bedrijf al negen jaar en is een zeer gerespecteerde en ervaren zakenman. In 2010 opende Hendriks het kantoor vanuit zijn huis in Nederland. Hij nam het bedrijf over na de dood van zijn vader en nam het in 2011 openbaar. Deze website (die we nog steeds dezelfde naam hebben) is gemaakt in april 2011 en wordt nog steeds bijgewerkt. Toen ik Peter vroeg wat hem deed besluiten om op zo'n manier naar de beurs te gaan, gaf hij het volgende antwoord. "De reden is dat de markt momenteel verzadigd is met vergelijkbare oplossingen. We zijn op zoek naar een alternatief dat veiliger zou zijn, wat niet erg gemakkelijk te vinden was.

We willen u helpen bij het identificeren van problemen en mogelijke oplossingen voordat u op zoek gaat naar oplossingen in uw toepassing.

Om optimaal gebruik te maken van onze ervaring en kennis bieden we ook een gratis, diepgaande en open source Office-testsuite: Office Testing Suite. Het is een open source suite van tools en software die we hebben ontwikkeld om ons te helpen mogelijke problemen in uw Office-toepassingen te identificeren op een manier die onafhankelijk is van elke testomgeving die u gebruikt. Kortom, we willen u helpen problemen in Office te ontdekken en op te lossen zonder te testen. We gebruiken deze gratis suite met tools en services om ervoor te zorgen dat uw Office-software werkt zoals bedoeld met uw systeem. Hieronder vindt u de volledige details. Als u problemen hebt die niet onder de Office Testing Suite vallen, neem dan contact met ons op. Het belangrijkste doel van de testsuite is ervoor te zorgen dat u een goede testomgeving hebt waarin u de tests op uw Office-toepassingen uitvoeren. We moeten ook tests uitvoeren die ons zullen helpen om te bevestigen dat de Office-toepassingen werken zoals bedoeld.

We gebruiken deze consistentie om ervoor te zorgen dat we altijd de juiste lab setup of software draaien op het moment dat we onze nieuwe reviewers in. Op deze manier hebben we tijd om de tests uit te voeren, feedback te krijgen en dan onze ontwikkeling voort te zetten.

We zijn een klein team, en we moeten flexibel zijn om onze labs en software up-to-date te houden.

We voeren bij elke review laboratoriumtests uit voor verschillende kantoor-pc's in Nederland en gebruiken onze eigen interne software om onze tests uit te voeren. We gebruiken een combinatie van de volgende technieken: - We gebruiken de PCC (Programmeur's Code) om de labtests uit te voeren, die in een Windows-omgeving worden uitgevoerd - We gebruiken onze eigen testtools - We voeren tests uit in een VM-of Virtuele Box (VM) omgeving dat is een software-only omgeving die geen fysieke hardware vereist - We doen de tests op een Linux-machine en uploaden de resultaten naar de LabTestWeb-server Alle tests worden uitgevoerd in een virtuele omgeving.

Dus hebben we besloten om onze beste keuzes voor office pc's te delen. Als je dit bericht wilt, deel dan mee en help ons om door te gaan. We hopen dat u profiteert van dit artikel.

Als je onze berichten leuk vindt, raad ons dan aan aan je vrienden en help ons groeien. U deze blog ook ondersteunen via Patreon. De beste office-pc's voor het moderne kantoor zijn de Lenovo ThinkCentre X1 Carbon, HP ProBook, IBM ThinkPad X1 Yoga, Samsung Smartbook, Dell Latitude D630, Asus VivoBook, Samsung Smartbook S500, Acer Aspire S5, Lenovo Thinkpad T460 en HP ThinkPad x360s. Als vuistregel geldt dat als u een laptop hebt, u een grafische kaart van ten minste 2 GB nodig hebt om de nieuwste games uit te voeren. Als u een HD-video op uw scherm moet afspelen zonder het gebruik van een framebuffer, zijn de GTX 960 en hoger, of een Radeon R9 270/480 de weg te gaan.

Dankzij ons testlaboratorium zijn we in staat om honderden systemen in een vroeg stadium van hun ontwikkeling te testen. We kunnen bijvoorbeeld controleren of een nieuw systeem met een groot aantal tests heeft gewerkt. Daarnaast hebben we testsystemen opgezet met honderden softwarefuncties en hardwareconfiguraties.

Het is alweer een tijdje geleden dat we een volledig systeem operationeel hebben gehad, laat staan een uitgebreide analyse en testen. We zijn erg blij dat we de kans krijgen om dat te doen. Ons doel is om onze ervaring te delen op het internet, met u, de gemeenschap. Als u idee├źn hebt voor wat te zetten in deze blog, laat het ons weten. Bedankt voor een bezoek, en goede nacht! Dit is wat ik heb in mijn kantoor: Dit is het meest complete systeem dat ik bezit.