Hoe worden office-pc's gemaakt?

de beste manier om ze te maken is om ze te kopen! En dus wil ik u mijn eigen versie van de office pc fabriek voorstellen. Dit is een blog over een fabriek, waarin mensen die willen office pc's te kopen meestal doen. Er is geen noodzaak om te worden verward met een fabriek waar kantoor-pc's worden vervaardigd. Das unterscheidet dieses Produkt deutlich von weiteren Produkten wie beispielsweise Wikkeljurk Met Bladeren. Het is een onafhankelijke blog over de oprichting van office pc's! Er zijn veel foto's. De eerste twee foto's van mij zijn te vinden in mijn blog op de onderstaande link. En dit is de derde foto van mij! (Dat is een video van de fabriek waar ik mijn werkstation te bouwen. De video is beschikbaar op mijn youtube kanaal. Het is beschikbaar in het Engels hier. Im Kontrast zu Tegel Spiegels kann es hierbei auffällig behilflicher sein. ) Ik ben het bouwen van mijn eerste desktop pc, genaamd de Rode NT1, dat is voor Linux en voor andere Unix-achtige besturingssystemen. De naam NT1 verwijst naar de naam van het bedrijf waar ik voor werk. Het is een klein bedrijf en we hebben slechts een paar werknemers. Het is ontworpen door een klein team van ons bedrijf. Het bedrijfsmotto is: "Het bedrijf dat het bedrijf maakt". Gleichfalls kann kantoor-PC vergelijk einen Test sein. De eerste editie van de NT1 is gepland om te worden verzonden in juli, 20

Zoals ik schrijf dit bericht, ik ben niet zeker of ik moet zo verrast zijn door de aankondiging van de nieuwe versie van de NT1 of niet. NT1 is een grote upgrade voor onze office pc's, maar het komt ook met een enorm prijskaartje. We zijn al gewend om te werken met een standaardversie van Windows en we hebben genoeg van Windows 8 en Office 2013. We hebben geruchten gehoord dat het bedrijf op het punt staat om een andere versie van de NT1, waarschijnlijk NT2, uit te brengen. Maar wat is er spannender dan een NT2? De laatste editie van NT1 heeft veel voor ons gedaan, maar ik ben nog steeds niet zeker over de upgrade van de editie van de volgende editie. Ik bedoel, als ik een nieuwe editie, ik meestal mijn pc's upgraden om het en dan beginnen te spelen met het. Ik heb echter nog een paar redenen om te denken dat we nog een upgrade moeten ondergaan.

Een van de redenen voor mij is dat er geen betrouwbare instrumenten voor dit soort taken.